Kestävää työtä – tule rakentamaan kierrätysyhteiskuntaa

8 500 L&T:läistä tekee kestävää työtä, jolla on merkitystä. Keräämällä ja kierrättämällä raaka-aineita, opastamalla jätteiden lajitteluun, optimoimalla kiinteistöjen elinkaarta sekä materiaali- ja energiakulutusta, korvaamalla fossiilisia polttoaineita uusiutuvilla sekä monilla muilla arjen isoilla ja pienillä teoilla muutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa nykyistä kulutusyhteiskuntaa kestäväksi ja tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi.

Toimintaperiaatteemme ovat meille kunnia-asia ja ne ohjaavat päivittäistä työtämme.

• Palveluasenne näkyy positiivisuutena, ajantasaisena viestintänä ja asiakkaista huolehtimisena. Teemme ripeästi minkä lupaamme ja ennakoimme asiakkaidemme tarpeita.
• Vastuunkanto merkitsee ylpeyttä kunnolla hoidetusta työstä ja oman kätemme jäljestä – sen perusteella myös asiakkaamme arvioivat onnistumisiamme. Hoidamme hankalatkin asiat ja varmistamme, että palvelu pelaa.
• Yhteispeli mahdollistaa suurten, yhteisten tavoitteiden saavuttamisen. Pelaamme kaikki samaan suuntaan. Autamme toisiamme oma-aloitteisesti ja pyydämme myös itse tarvittaessa apua.

Näiden avulla haluamme tarjota alamme parhaan asiakaskokemuksen.

Sanovat, että työstä on pulaa. Me tarjoamme vakityötä, tuntityötä, projektityötä ja keikkatyötä

Palvelualan yrityksenä työllistämme ihmisiä tulevaisuudessa yhä enemmän. Tiesitkö, että jos suomalaiset kierrättäisivät jätteistään puolet, Suomeen syntyisi 10 000 uutta työpaikkaa.

Työntekijöidemme ikähaitari on laaja, koska työtehtävämme sopivat niin osa-aikatyöksi opiskelijalle tai eläkeläiselle kuin vakinaista työtä hakevalle perheellisellekin.​​