Siivous

Siivouksessamme yhdistyy ympäristöystävällinen siivous, tehokas lajittelu ja energia- ja materiaalitehokkuutta lisäävä toimintamalli.
 
Toimistosiivous, yrityssiivous ja teollisuussiivous

 
L&T tuntee erilaiset tilat ja niiden käyttäjien tarpeet siivoukselle. Siivouksen ammattilaisemme osaavat tehdä siistiä jälkeä ja aina ympäristöasiat huomioiden, on kyseessä sitten toimistosiivous, yrityssiivous, teollisuussiivous tai vaikkapa koulusiivous.
 
Ennen palvelun käynnistymistä L&T tekee asiakaskohteessa kierrätyksen, materiaali- ja energiatehokkuuden lähtökartoituksen. Siivouksen aikana siivoojamme tekevät havaintoja kierrätyksen onnistumisesta sekä turhasta materiaalien, veden ja energiankulutuksesta.

L&T suosii ympäristömerkittyjä puhdistusaineita ja siivousvälineinä käytämme ympäristöystävällisiä mikrokuituvälineitä ja siivouskoneita, jotka vähentävät siivousaineiden ja veden tarvetta.

 
L&T:n Ekosiivous on Suomen ensimmäinen Joutsenmerkin saanut siivouspalvelu. Joutsenmerkitty siivouspalvelu tukee asiakkaan ympäristötavoitteiden saavuttamista: Joutsenmerkitty siivous
 

 Siivousalalla löytyy töitä

 
​​​