Säästöjä energiahallinnalla

Energiatehokkuuden perustana on luonnollisesti laadukas rakentaminen. Silti todellinen energian ja kustannusten säästö tehdään oikeanlaisella ylläpidolla. Energiatehokkuus ei välttämättä tarkoita investointeja, vaan paljon saadaan aikaan päivittäisellä toiminnalla ja järjestelmien tarkkailulla.
 

Energianhallintakeskus ja Ekohuolto+

L&T tarjoaa käyttöösi tehokkaan kumppanin, energianhallintakeskuksen. Energia-asiantuntijat tarkastavat säännöllisesti etäyhteydellä asiakkaiden taloteknisten järjestelmien toiminnan. Keskus tuottaa arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Optimoidut ja oikein toimivat järjestelmät säästävät takuuvarmasti kustannuksia.
 
Tarkastuskierrosten käytännön havainnot raportoidaan ekohuoltokoulutetulle huoltomiehelle toimenpiteitä varten, ja korjaustarpeet sekä parannusehdotukset välitetään asiakkaille kustannusarvioineen. Keskus seuraa tarkasti korjaustoimien edistymistä ja energiatehokkuuden kehitystä.
 
Asiakas saa kuukausittain raportin, josta löytyy muun muassa
tehdyt korjaustoimet ja niiden vaikutukset, vikalistat ja poikkeamat, parannusehdotusten kustannusarviot ja mahdollisten investointien takaisinmaksuajat.
 
Kustannustehokkaan kiinteistön täysihoito Ekohuolto+ yhdistää eko-koulutettujen huoltomiesten ja energianhallintakeskuksen tuomat hyödyt.
 

 Näin säästetään ydinvoimalan verran energiaa

 
​​​​​​​​​​